Välkommen till Granliden - näckros i pensionatets damm
Hem  •  Läge/Karta  •  Pensionat/Bed & Breakfast  •  Konferens  •  Spa  •  Boka online 

Mobil version

Dansk

Deutsch

English

 

 

Hälsohelg

Bild över pensionatet, konferensanläggningen, dammarna och grillstugan vid vattnet, med texten Din oas i Ludvigsborg.
grillplats mellan åarna i skogen näckros på vattenytan och grillstuga vid vattnet spa med varmvattenbad konferenslokal med stora fönster blommor i skogen bröllopsvigsel vid vattnet middag på terassen vid konferenslokalen vatten som porlar i ån förbi pensionatets tomt tekanna vid eldplats
GPS WGS84: Lat N 55° 54′ 12″ Lon E 13° 35′ 55″
Free Wi-Fi

Bildspel

Bildarkiv

Aktiviteter

Familjeträff

Golf

Grön rehab

Restaurang

Presentkort

Kontakt

Bokning

info@granliden.eu

 

 

Granliden, Pensionat, Bed and Breakfast, Konferens och Spa, Ligger i Ludvigsborg, mitt i Skåne. Granliden har större delen av 1900-talet varit Pensionat med Bed and Breakfast. 2006 stod en ny konferens- och spa-anläggning färdig och sedan dess har konferens- och spa-bokningar upptagit en allt större del av verksamheten. Konferenser bokas främst av företag, kommuner och organisationer. Spa-bokningar kombineras ofta med konferenser men kommer även från privatpersoner som söker rekreation och avkoppling. Den vackra naturen kring Granliden, nära Ringsjön och med Fulltofta Naturreservat inpå knuten, rimmar väl med rekreationskonceptet Granliden vill presentera. Kvesarumsån som rinner genom Granlidens naturområde, med forsar och vattenfall, erbjuder ett kortare rekreationspass för konferensdeltagare som kanske inte har tid att vandra i timmar i Fulltofta naturreservat.
Under terminerna är det Konferenser och Spa som dominerar verksamheten på Granliden. Under sommarmånaderna tar Pensionatet med Bed and Breakfast över med turister från Europa och andra delar av världen.
Granlidens vision är, vare sig det gäller konferens, Spa, pensionat eller Bed and Breakfast, att vara en plats för rekreation, där gästerna kan känna sig hemma och finna sinnesfrid och harmoni.